管治架構

Governance Structure Diagram

College Council President and Vice Presidents Meeting Board of Governors Academic Board Senior Management Committee

Members of Board of Governors

Chairman Ms. Cheang Wai-wan Louisa (鄭慧敏女士)
the senior management of
Hang Seng Bank
Ms. Chan Shuk-pui Ivy (陳淑佩女士)
Mr. Leung Wing-lok Andrew (梁永樂先生)
Members from
the local higher education community
Professor Hui King-man Michael (許敬文教授)
Mr. Luk Koon-hoo Roger (陸觀豪先生)
Dr. Poon Sun-cheong Patrick (潘燊昌博士)
the business community
Dr. Fung Yuk-bun Patrick (馮鈺斌博士)
Dr. Ho Tzu-leung (何子樑醫生)
Dr. Li Ka-cheung Eric (李家祥博士)
Mr. Liang Cheung-biu Thomas (梁祥彪先生)
Mr. Tam Tin-fong Martin (譚天放先生)
Mrs. Wong Lam Sze-wan Patricia (黃林詩韻女士)
Secretary Mr. Li Chi-chung Godwin (李志忠先生)

Members of Council

Chairman Dr. Cheng Mo-chi Moses (鄭慕智博士)
Members nominated by
the Board of Governors
Ms. Chan Shet-hung Suzanne (陳雪紅女士)
Members from the business community,
as nominated by the Board of Governors
Mr. Cheng Kam-por (鄭錦波先生)
Mr. Cheung Kong-ting Dannie (張江亭先生)
Dr. Cheung Wah-keung Jacky (張華強博士)
Mr. William Junior Guilherme Doo (杜家駒先生)
Mr. Li Wing-kuen Philip (李永權先生)
Ms. Tong Hing-min (唐慶綿女士)
Mr. James S. Tsien (錢乃駿先生)
Members from the education community,
Professor Nyaw Mee-kau (饒美蛟教授)
President of
Professor Ho Shun-man Simon (何順文教授)
Provost of
Professor Hui Yer-van (許溢宏教授)
(Acting Provost)
Vice-Presidents of
Professor Hui Yer-van (許溢宏教授)
Dr. Fong Wing-ho Tom (方永豪博士)
Staff Representatives of
Dr. Tang Tzu-lung Felix (鄧子龍博士) (Academic)
Mr. Shum Tse-ming Samuel (岑子明先生) (Administrative)
Student Representative of The Hang Seng University of Hong Kong Mr. Li Cheung-kuk (李翔鵠先生)
Secretary Dr. Fong Wing-ho Tom (方永豪博士)

課程內容全面並加入商業及通識元素,讓學生兼備不同範疇的知識,同時可按自己的興趣選修科目。恒大的老師非常樂意解答同學的疑問,跟學生打成一片,並展示正面的人生觀。學院老師除了着重傳授學術知識外,更關注學生事業發展及個人成長的需要,這些都是我的校園生活美好回憶。
    • 佘日朗先生
    • 英國語文學士課程畢業生

回想在恒商的點滴,當時的課程十分實用,能為有意投身商界的同學打好基礎。
    • 戴麟先生
    • 萬美集團遠東區董事總經理

恒大近年銳意發展,為學生提供更佳的學習設施,我希望香港恒生大學這份對教育的關懷和熱誠能得到全社會和所有受惠同學的欣賞。
    • 林鄭月娥
    • 行政長官